Harry Egipt kirub Remsut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM2:PARTNERITE TANTSUMARATON :TALLINN, EESTI,19NOV08
Tallinna Ühisgümnaasiumis toimus üritus "Partnerite tantsumaraton". Sellel osales 28 noormeest janeidu Tallinna Ühisgümnaasiumist ja Pae Gümnaasiumist. Tantsiti 50 minutit sambat ja rumbat. Pildil ürituse juht HARRY EGIPT
pl/FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES
TLNPM2:PARTNERITE TANTSUMARATON :TALLINN, EESTI,19NOV08 Tallinna Ühisgümnaasiumis toimus üritus "Partnerite tantsumaraton". Sellel osales 28 noormeest janeidu Tallinna Ühisgümnaasiumist ja Pae Gümnaasiumist. Tantsiti 50 minutit sambat ja rumbat. Pildil ürituse juht HARRY EGIPT pl/FOTO PEETER LANGOVITS, POSTIMEES Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX
Reklaamiguru Harry Egipt on kirjamees Olev Remsu peale tõsiselt vihane. Nimelt väidab Remsu, et Egipti üllitatud DVD omaaegsetest reklaamklippidest on nagu laiba väljakaevamine, kirjutab Kroonika.

Novembris jõudis müügile Harry Egipti reklaamfilmide DVD-kogumik koos kommentaaridega. Plaadile jõudis ka teles näitamiseks keelatud reklaam «Luksuskaubad».

Remsu arvates ei paista Egipti reklaamid silma erilise originaalsusega ning klippides osalenud modelle sõimab kirjamees suisa prostituutideks ja KGB käsilasteks.

Egipt on südamest solvunud kultuurileht Sirbis ilmunud arvustusest ning tuletab meelde juhtumit, kus isegi telestaar Urmas Ott nimetas Remsut avalikult s...peaks.

Remsu soovitab Egiptil selle jutu peale hoopis peeglisse vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles