«Pealtnägija» loodab naasta väga edukalt

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader «Pealtnägija» algusest
Kaader «Pealtnägija» algusest Foto: Peeter Langovits

Homme ekraanile naasva «Pealtnägija» juht Mihkel Kärmas ütles täna Raadio 2 saatele «Kõik puhuvad», et pealtnägijate uue hooaja eesmärk on mahtuda telesaadete vaadatavuse esikümnesse.

«Anname endale aru, et «Tantsud tähtedesuguse» fenomeniga pole võimalik võistelda,» kiitis Kärmas viimastel nädalatel tabeli tipus olijat. «See on nutikas formaat, mis paelub niivõrd erinevaid huvigruppe. Neil on sada tuhat vaatajat rohkem kui teise koha saatel. See ei ole seljavõit. Need on erinevad spordialad.»

Kärmas ütles, et «Pealtnägija» tegijate jaoks pole vahet, kas koht edetabelis on esimene või seitsmes. «Kui alustame viletsalt, on raske üles ronida. Samas pole see meie jaoks olla või mitte olla küsimus. Tõsi, tahaks esineda mitte tühjadele saalidele, mis tähendab, et esikümnesse võiksime platseeruda.»

Parimatel aegadel on «Pealtnägija» vaadatavus ulatunud üle 300 000 inimese, mis on võrreldav tantsusaate menuga.

Tänavu juhib Kärmas «Pealtnägijat» ekraanil üksi, sest kaassaatejuht Vahur Kersna jääb tervislikel põhjustel ekraanilt eemale. Kärmas tunnistas, et mõte karussellilt maha astuda on läbi lipsanud temagi peast. «Need siseheitlused said maha peetud septembri lõpus ja kokku lepitud, et teeme!»

Kuigi ekraanil Kärmast ja Kersnat koos esialgu enam ei näe, on isiklik läbisaamine kahe mehe vahel parem kui kunagi varem, ütles Kärmas. Miks Kersna meedias regulaarselt ETVd arvustab, ei osanud Kärmas öelda.

Paljud asjad, mida Vahur räägib on õiged. Aga kui seda teha nädalast-nädalasse, pole asjad enam konstruktiivsed. Hea küll, ütlesid ära, selge! Lähme edasi!»

«Pealtnägijas» hakkavad kaasa tegema ka AKst tuttavad Roald Johannson ja Siiri Ottender ning saate praegune toimetaja Rasmus Kagge. Uus kolmik hakkab saatesse videolugusid tegema, kuid vähemalt esiotsa ükski neist Kärmase kõrvale stuudiosse ei astuvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles