Terminaator tahab Kati Saara Vatmannilt hobuseid, mootorsaagi ja televiisorit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater".  Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets Foto: Jelena Rudi

«Oleme Katiga lahus, et kõik teaksid,» kirjutas esmaspäeval Kati Saara Vatmanni abikaasa Tarmo Arumets alias «Terminaator» oma Facebooki kontol. Terminaator ütleb, et Kati nõudis temalt liiga palju.


Terminaator aga ütles, et tema tahaks raisatud kaheksa kuu eest saada paar hobust, mootorsae ja televiisori ning ta ei taha Kati Saara ori olla, vahendab Õhtuleht.

«Ta ütleb, et pakkus mulle kodu, pere ja peremehe koha, aga see igahommikune tööde nimekiri, see ajas küll s..a keema,» kommenteeris Terminaator.

Ometi tõdeb Tarmo, et armastab Katit ikka veel, kõigest hoolimata: «Voodis on ta kuradi hea ja kui armastab, võtab oimetuks, aga kui külmaks muutub, siis selle külmusega ta su väravast välja surubki.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles