Kalju toob Hiiule Getter Jaani

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani.
Getter Jaani. Foto: Postimees

Jalgpalliklubi Nõmme Kalju korraldab laupäeval, 10. septembril kodusel Hiiu staadionil “Kalju jalgpallifestivali”, mille raames annab täispika kontserdi Getter Jaani.

Nõmme Kalju tegevjuhi Peeter Kusma teatel eelneb suur jalgpallipidu 10. septembril Meistriliiga kohtumisele Nõmme Kalju ja Tallinna FC Flora meeskondade vahel. Mängu kannab otseülekandes üle ka TV6.

“Tegu on heategevusüritusega, mille tulu läheb Kalju noorsportlaste toetuseks,” märkis Kuisma. “Oma panuse üritusele annavad mitmed Eesti ettevõtted ja erinevad avaliku elu tegelased, teiste hulgas noor superstaar Getter Jaani, kelle kontsert kroonib jalgpallipäeva.”

Jalgpallipäevale oodatakse osalema üle 500 lapse nii Tallinna Nõmme linnaosa kui teiste linnaosade koolidest ja lasteaedadest, kes võistlevad omavahel Adidase auhindadele nii jalgpallis kui jalgpalli fännamises. Fännamisvõistluse tarbeks paigaldatakse jalgpali peo ajaks Hiiu staadionile spetsiaalne 500 kohaline lisatribüün.

Lisaks saavad lapsed lasta teha üritusel endale näomaalinguid, hullata batuutidel ja mässata Kalju maskoti Roosa Pantriga.

Lastevanematele toimub ürituse raames aeroobikatund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles