Robert Redford kaitseb Sundance’i filmifestivali

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Redford
Robert Redford Foto: AFP / Scanpix

Veterannäitleja Robert Redford püüdis vastata süüdistustele justkui oleks tema Sundance’i filmifestival muutunud liiga kommertslikuks, seletades, et ta ei saa takistada osalemast sellistel peotüdrukutel nagu Paris Hilton.

71-aastane näitleja sidus ennast festivaliga 1981. aastal, üritades avalikkuse ette tuua sõltumatute filmitegijate töid. Viimastel aastatel on aga festival tuntud pigem kuulsate nägude poolest, kes seal osalevad, vahendab femalefirst.

«Juhtus see, et festivali edu kutsus kohale meedia ja siis tulid kauplejad ja seejärel staarid. Vaadake, kui Paris Hilton tuleb festivalile, siis teeb ta seda pidude pärast,» seletas Redford.

«Meie teeme täpselt sama, mida me alati teinud oleme. Aga siis tulevad nimekad brändid ja korraldavad enda promomiseks suuri pidusid ning ütlevad, et me anname teile tasuta kasuka või lõhna või et me teeme teist pilti. Mina ei saa seda kontrollida kuna me elame vabal maal.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles