«Tantsud tähtedega» uus rekord - viimase kolme aasta vaadatuim saade

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dag Hartelius ja Kristina Tennokese «Tantsud tähtedega» 5.saates
Dag Hartelius ja Kristina Tennokese «Tantsud tähtedega» 5.saates Foto: Artur Sadovski

Sel pühapäeval, 4. novembril püstitas Kanal 2 tantsusaade «Tantsud tähtedega» uue vaatajarekordi.

TNS Emor teleauditooriumi uuringu kohaselt kogus saade keskmiselt 389 000 vaatajat ehk 30,1 protsenti Eesti elanikest (alates 4. eluaastast). Selle tulemusega tõusis Kanal 2 hittsaade viimase kolme aasta vaadatuimaks teleprogrammiks Eestis.

Saate tipphetkel – hääletustulemuste selgumisel – oli telerite ees koguni 464 000 inimest. See tähendab, et saate dramaatilisele finaalile, kus saatest pidi lahkuma suursaadik Dag Hartelius, elas kaasa rohkem kui pool Eesti rahvusest elanikke.

Saadet tootva produktsioonifirma BEC juhi Raivo Suviste sõnul ei julgenud ta loota, et «Tantsud tähtedega» teine hooaeg osutub veelgi edukamaks kui esimene. «Siiski – kui mullu sündis saade peamiselt tegijate entusiasmist, siis tänavu oli meil lisaks sellele varuks ka kuldaväärt kogemus,» nentis Suviste.

Kanal 2 programmidirektori Olle Mirme sõnul on tänavused osalejad võitnud televaatajate südamed ja saate meeskond andnud endast maksimumi. «Saatejuhid Merle ja Mart, režissöör Ove Musting, produtsendid Raivo Suviste, Jevgeni Supin ja Jüri Jaanus, kunstnik Ain Nurmela – terve «Tantsud tähtedega» meeskond väärib ülimat tunnustust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles