Plaadifirma süüdistab «Chinese Democracy» ebaedus Axl Rose´i

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Guns N´Roses laulja Axl Rose
Ansambli Guns N´Roses laulja Axl Rose Foto: WENN

Guns N´ Rosesi plaadifirma juhid süüdistavad väidetavalt ansambli Axl Rose´i uue plaadi kehvades müügitulemustes, kuna laulja keeldus albumit korralikult reklaamimast.

Kauaoodatud «Chinese Democracy» kukkus Briti edetabelites avanädalal läbi, kaotades esikoha Las Vegase rokkaritele ansamblist The Killers ning plaat, mille tegemiseks kulus kõvasti üle kümne aasta, jääb tõenäoliselt ilma ka USA Billboardi edetabeli esikohast, vahendab WENN.

USA plaadimüügiedetabeli esikohta ennustatakse kolmapäeval poodidesse jõudvale Kanye Westi plaadile «808s & Hearbreak» ning plaadifirma Geffen juhid on Guns N´Rosesi uuele üllitisele pandud eesmärkide ebaõnnestumise tõttu väidetavalt maruvihased.

«Kõik teavad, et Axl on isemõtlev geenius, kes ei tee midagi, kui ta seda just ise ei taha. Plaadifirmal on hea meel, et ta tagasi on, aga albumil oleks olnud palju parem võimalus esikohale jõuda, kui ta oleks olnud valmis oma nägu näitama,» ütles lähedalseisev isik Briti ajalehele The Sun.

«Inimesed on üritanud temaga kaks kuud kontakti saada, aga ta on olnud täiesti tabamatu. Võiks ju arvata, et pärast seda, kui sa oled kulutanud 15 aastat albumi tegemisele, oleksid sa valmis paar nädalat selle reklaamimisele kulutama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles