9 nippi, kuidas süütuse kaotamine meeldivaks teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seks?
Seks? Foto: SCANPIX

Yahoo! Shine pani kirja üheksa nõuannet, kuidas esimese seksuaalvahekorra ajal meelerahu säilitada.

1. Tee seda partneriga, keda usaldad täielikult. Suurepärane, kui oled armunud, kuid tõelisest armastusest on tähtsam usaldus. Usaldada saad partnerit, keda tunned hästi ja kes on üles näidanud hoolivust sinu suhtes.

2. Tunnista, et see on sinu esimene kord. Kui sa seda ei tee, hõivab kogu su aja näitlemine ja sa seksid põhimõtteliseltüksinda. Lisaks ei anna sa partnerile võimalust esimest korda eriliseks, meeldejäävaks ja mugavaks teha.

3. Jagage teineteisega oma ootusi. Istu oma kallimaga maha ja ütle talle täpselt, mida esimeselt korralt ootad. Teie soovid võivad olla täiesti erinevad, kui kõige tähtsam on neid jagada.

4. Otsi kaitsevahendid varakult välja. Sa ei taha leida end selles hetkes ilma turvavõrguta. Valikuid on palju, kuid mõistlikuim valik on ilmselt kondoom, sest see kaitseb üsna hästi nii suguhaiguste kui raseduse eest. Esimesel korral on soovitatav kasutada libestiga kondoomi. Ära ehmu kondoomi hästituntavast kummilõhnast - varsti tähendab see sinu jaoks kaitstuse lõhna.

5. Räägi asjadest kohe. Esimese korra juures pole ükski arutelu liigne. Suhtlemine aitab teie vahel sidet luua ja uusi asju proovides end kindlalt tunda. Isegi, kui pead küsimust rumalaks, küsi ikkagi.

6. Ole tundlik partneri murede suhtes. Ka tema närvitseb, ükskõik, kas ta on süütu või mitte.

7. Naera terviseks. Keegi ei hoiata sind asjaolu eest, et higised kehad võivad kokku puutudes väga veidraid hääli kuuldavale tuua. Seksi ajal võib juhtuda kõige veidramaid asju ja nendesse tasub huumoriga suhtuda.

8. Ära kruvi ootusi kõrgeks. See sarnaneb su 16. sünnipäevale, mil arvasid, et pärast seda muutub su elus kõik. Seda ei juhtunud, eks ole? Vähemalt mitte üleöö. Pärast esimest vahekorda ei muutu sa täiskasvanumaks, teie suhe ei muutu drastiliselt ja taevas ei lähe sinisemaks. Teie suhe muutub kindlasti lähedasemaks, kuid see muutus pole drastiline ega juhtu üleöö.

9. Tee ise kõik selleks, et seks oleks hea. Tundub, et enamik lugusid esimesest vahekorrast räägib õudusjutte valust ja ebamugavusest. See ei pea nii olema. Kõige tähtsam on, et oleksid erutunud ja märg (abiks võib võtta libesti). Võtke ette pikk eelmäng ning lähenege asjale aeglaselt. Erisoovitus daamidele: kasuks tuleb eelnev kogemus penetratsiooniga (olgu selleks sõrmed või seksividinad), lase vahetult enne tähtsat sündmust suuseksi teha või isegi saa orgasm, et sa oleksid füüsiliselt valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles