Briti popdiiva Sonique tuleb Teatrisse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonique tuleb peagi Tallinnasse.
Sonique tuleb peagi Tallinnasse. Foto: promo

Ööklubi Teater tuleb suvepuhkuselt tagasi uuenenud programmiga ja klubi septembri peaartistiks on Briti popdiiva Sonique.

Klubi turundusjuhi Maret Soomi teatel läbis Tetaer suvel uuenduskuuri ja oli seetõttu suletud. Tehnilisi uuendusi läbi teinud Teater alustab sügisest uut hooega parimate kohalike ja välismaiste muusikute ja DJ-dega.

Soomi kinitusel esinevad septembris lisaks Sonique’ile Tanel Padar oma uue projektiga, tuntud DJ Mark Robinson Inglismaalt, Raimondo Laikre uue diskoprogrammiga jpt. Otseloomulikult jätkavad silmailu pakkumist Teatri kaunid tantsijannad.

Sel reedel, 26. augustil tõmbab Teatri peosuve kokku X.O Club Members oma “End Of The Summer Party”-ga. Laupäeval, 27. augustil jõuab esmakordselt Teatri ruumidesse heterosõbralik üritustesari “Queensway”.

Sügishooaja ametlik avapidu toimub 2. septembril kui klubisse Ibiza pidude hõngu DJ Mark Robinson Inglismaalt koos parimate muusikute ja kauneimate tantsijatega.

Kuu muusikaline maiuspala jõuab kohale 10. septembril, kui klubi DJ-pulti astub rahvusvaheliselt tuntud inglise lauljatar ja DJ Sonique.

Aastaid klubimuusikaareenil figureerinud Sonique alustas lauljana.

Naine sai tuntuks hittidega nagu “I Put a Spell on You” ja “It Feels So Good”. Tänavu ilmus Sonique’il uus album“Sweet Vibrations“. Sonique’i kaubamärgiks on laulmise ja DJ-ameti ühendamine – nii improviseeribki ta plaadimängijate taga, mikrofon käes.

Tallinnas on ta esinenud varemgi, kuid eelmisel korral vaid kitsale ringile.

“Meil on superhea meel, et suur Eesti fänn Sonique leidis aega Tallinnasse põigata,” nentis klubi programmijuht Jana Pulk. “Oodata on suurt lavashow’d ja vihjeks võib öelda, et Sonique ei jää sel õhtul ainukeseks staariks.”
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles