Esmalt silikoonid ja siis Playboysse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome DJ-duo moodustavad kaks modellidest iluduskuningannat, kes on šõubisnises ringi liikunud juba aastast 2006 - Suvi Pitkänen ja Nina Hämäläinen
Soome DJ-duo moodustavad kaks modellidest iluduskuningannat, kes on šõubisnises ringi liikunud juba aastast 2006 - Suvi Pitkänen ja Nina Hämäläinen Foto: Playboy Eesti

Playboy Eesti esitleb oma augustikuu numbris kaht Soome kõige tuntumat ja kõmulisemat nais- DJd Suvit ja Ninat, kes esinevad nime all The Babes DJs.

Tüdrukud pihtisid, et käisid vahetult enne kõmulist fotosessiooni ilukirurgi noa all. Mõlemad lasid suurendada nii tisse, kui huuli.

Suvi Pitkänen (24) ja Nina Hämäläinen (24) on juba ammu unistanud poseerimisest Playboyle. Eesti Playboyga viis kaunitarid kokku ilukirurgiaga tegelev firma Fin-Est, mille üheks eestvedajaks on tuntud Eesti ilukirurg Jüri Kullamaa.

Kullamaa on nimelt hiljuti suurendanud tüdrukute büsti 6,05 dl võrra ning lisanud ka täidist näitsikute huultesse. Just doktor Kullamaa oli see, kes isiklikult soovitas Suvit ja Ninat Playboy Eestile.

«Käisime Playboy proovipildistamisel vaid kaks nädalat peale rindade suurenduslõikust,» pajatavd tüdrukud. «Meiega jäädi väga rahule ja jaatav vastus fotosessiooniks tuli kiirellt.»

«Läksime peast täitsa segi, kui rõõmusõnumit kuulsime. See oli liiga hea, et tõsi olla! Pildistamiseks läks praktiliselt kohe järgmisel päeval,» rõõmustasid kaunitarid.

Suvi ja Nina olid, terve päeva väldanud glamuursel fotosessioonil, energilised ja avatud. Piigad ei peljanud olla kaamerasilma ees  ka täiesti alasti.

Nüüd on tüdrukutel sihikul juba Ameerika- ja Rootsi Playboyd. «Sügisel on meie reisisihiks Teksas, kus on ka Playboy peakontor. Nad on kindlasti Eesti Playboy jaoks tehtud piltidest vaimustuses,» on elevil Suvi ja Nina veendunud.

Vaata pilte! Kuidas meeldivad dr Kullamaa kunstiteosed Sulle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles