Dave Benton läheb kirikutuurile

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segakoor Sõpruskond pakkus ETV «Laululahingus» oma spontaansuse ja kogu hingest laulmisega Dave Bentonile sedavõrd suure elamuse, et mees otsustas nad endaga tuurile kutsuda.
Segakoor Sõpruskond pakkus ETV «Laululahingus» oma spontaansuse ja kogu hingest laulmisega Dave Bentonile sedavõrd suure elamuse, et mees otsustas nad endaga tuurile kutsuda. Foto: ERR.
Alates pühapäevast, 7. detsembrist läheb Dave Benton koos segakooriga Sõpruskond kontserttuurile "Häid Jõule!"

Benton alustab Eestimaa kirikutes juba oma viiendat traditsioonilist jõulukontsertide sarja „Häid Jõule!“.

Tänavu toimub jõulutuur koos laululahingus Bentonile oma särava esinemisega muljet avaldanud segakooriga “Sõpruskond”. Algselt Laululahingu saateks sõpradest ja sõprade-sõpradest kokku pandud segakoor sai ühisest meeldivast ajaveetmisest ja Bentoni ettepanekust palju indu ja on jätkanud tegutsemist siiani.

Kokku antakse kümme kontserti üle Eesti. Esitamisele tulevad kaunid jõululood, spirituaalid, gospelmuusika ja parimad palad eelmiste aastate jõulukontsertidest.

Kõigi kontserdite piletid maksavad Piletilevis eelmüügis 110 krooni ja kohapeal 130 krooni. Pensionäridele on eelmüügist pilet 80 krooni. Kõik kontserdid algavad kell 19.

Kontserttuur “Häid jõule”

7. detsember Tartu Peetri kirik,
11. detsember Viljandi Pauluse kirik,
13. detsember Tallinn Oleviste kirik,
14. detsember Pärnu Eliisabeti kirik,
17. detsember Haapsalu Toomkirik,
18. detsember Kuusalu kirik,
21. detsember Räpina kirik,
22. detsember Tori kirik,
23. detsember Tallinn Kaarli kirik (15.00 ja 19.00).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles