Kate Winslet päästis miljardäri ema põlevast majast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Richard Bransoni villa põleng
Sir Richard Bransoni villa põleng Foto: SCANPIX

Oscari võitnud Briti näitlejanna Kate Winslet on külaliseks ettevõtja ja miljardäri Sir Richard Bransoni Kariibi mere Neckeri saarel asuvas suvitusvillas.

Winslet päästis põlevast  majast Bransoni 90-aastase ema Eve Bransoni, kirjutab The Telegraph.

Neckeri saarel asuv maja süttis troopilise tormi ajal pikselöögist.

Keegi majas olnutest vigastada ei saanud. Lisaks Bransonile ja ta  emale olid seal veel Sir Richardi tütar Holly, Winsleti lapsed, kümnene Mia ja seitsmene Joe ning näitlejanna elukaaslane.

Sir Richard tänas Kate Winsleti põlengu ajal üles näidatud kiire tegutsemise eest.

Winsleti sõnul oli tal tunne nagu oleks ta olnud võtteplatsil ning režissöör ütleb kohe «stopp».

«Mu ema on 90-aastane ja suudab ise käia, kuid ta liigub väga aeglaselt. Kuid Kate võttis mu ema sülle ning kandis ta nii kiiresti kui suutis majast välja,» sõnas Richard Branson.

Winsleti sõnul tundus kõik kulgevat nagu filmis, tegemist oli täiesti ebareaalse olukorraga.

Sir Richard Branson ostis Briti Neitsisaarte Neckeri saarel asuva maatüki 1981. aastal 200 000 naela eest. Järgmisel aastas asus ta sinna villat ehitama.

Bransoni kinnitusel plaanib ta maha põlenud maja  uuesti üles ehitada.

Bransoni niinimetatud Great House asub Neckeri saare kõige kõrgemas punktis Devil Hillil.

Miljardär loodab, et järgmiseks aastaks on maja taastatud ning ta tütar Holly Branson saab seal oma kihlatu Freddie Andrewsiga abielluda.

Majas on kaheksa magamistuba, millest igaühel on rõdu. Põhimagamistoa juurde käib ka terrassil asuv mullivann. Vannitubadest avanevad vaated Neckeri saarele ja teistele lähedal asuvatele saartele.

Richard Branson ehitas selle maja oma pere ja sõprade tarbeks, kuid ta üürib ka seda välja. Ööpäev maksab 33 000 naela. Villa juures on ka kaheksa väiksemat majutuskohta, kokku mahub suvitama 28 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles