Hollywoodi tähed avastasid Forrest Gumpi lemmikmängu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Sarandon
Susan Sarandon Foto: AP / Scanpix

Hollywoodi tähtede seas on levima hakanud uus hullus.

Nimelt on nüüd staaride seas populaarne mängida lauatennist, mis viimati oli moes siis, kui valmis film «Forrest Gump», kirjutab Accesshollywood.com.

Lauatennise fännide esireast võib leida Susan Sarandoni ja Edward Nortoni.

Sarandoni kinnitusel on hakatud juba läbi viima punase vaiba üritusi, mille keskmes on lauatennis.

«Teen uues filmis koostööd Edward Nortoniga. Edward käis hiljuti oma mänguoskust lihvimas lauatennise poolest kuulsas Hiinas ja seda põhjusel, et ta ikka filmi pääseks,» selgitas näitlejanna.

Sarandon lisas, et lauatennis on pärast pingelist tööpäeva hea lõõgastus.

«Matšid on üsna lühikesed, kuid intensiivsed. Päeva jooksul kogutud negatiivsed emotsioonid saab mängus välja elada,» nentis Sarandon.

Väidetavalt on Sarandoni ja Nortoniga kampa löönud ka Sarah Jessica Parker, tema abikaasa Matthew Broderick, räppartist 50 Cent, ansambli Beastie Boys liikmed ning veel mitmed teised.

Seoses uue staarihobiga, hakati välja andma ka seda kajastavat ajakirja Celebrity Ping-Pong. Selle teises numbris paljastavad oma mänguoskusi kirjanikud Salman Rushdie ja Jonathan Safran Foeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles