Galerii: vipitribüün «Vabaduse laulul»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna lauluväljakul toimus laupäeval kontsertpidustus «Vabaduse laul», mis oli pühendatud Eesti taasiseseisvumise 20. aastapäevale. Kontserti alustas soome akordionimängija Kimmo Pohjonen «Soome polkaga» ja lõpetas Sinéad O'Connor, kes õnnitles eestlasi tähtpäeva puhul ja alustas looga «Something Beautiful».

Meie 20-aastast vabadust oli lauluväljakule tulnud tervitama erinevatel hinnangutel 50 000 – 70 000 inimest.

«Vabaduse laul» tõi kokku seitsme riigi parlamendijuhid, mitu välisministrit, poliitikuid erinevatest maadest ja kõiki neid, kes meid 20 aastat tagasi toetasid.

Pidulisi tervitas ka 20 aastat tagasi valitsust juhtinud Tallinna linnapea Edgar Savisaar, kes lahkus peolt vahetult pärast oma etteastet. Ovatsioonid tema välktervitusele jäid tagasihoidlikuks. 

Meeleolu vipitribüünil, kus olid mitmed meie ministrid, presidendikandidaadid Indrek Tarand ja Toomas Hendrik Ilves, paljud kultuuritegelased, oli rõõmus ja ülev.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles