Eri Klas: ma ei ole hea isa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eri Klas
Eri Klas Foto: Kanal 2

Dirigent Eri Klas avalikustas Kanal 2 saates «20 aastat hiljem», et ei pea end kõige paremaks lapsevanemaks.

«Ma ei ole hea isa. Ma olen lahke isa, seda küll... Olen üles kasvatanud päris mitu last ja lapselast. Nii enda omasid kui minu naiste omi. Ariel on minu kolmas abikaasa. Olen hoolt kandnud ka oma eelmise abikaasa Ülle Ulla laste eest. Ma peaks olema palju rohkem perega koos. Mulle tekitab muret see, et kuidas maailm jääb maha minust ja kuidas nemad oma eluga hakkama saavad...» rääkis ta.

«Olen täna 72-aastane. See on niisugune iga, et tahaksin ainult soovida, et Eesti oleks veel parem kui täna. Me oleme nii palju õnnehetki koos läbi elanud. Et me neid hetki ja üksteist rohkem armastaksime. Loodan, et kogu maailm muutub paremaks. Olen läbi elanud ilmasõja, olnud laevaga uppumas, maavärisemises, tulekahjus, autoõnnetuses... Need on kõik halvad sündmused. Tahaksin, et neid oleks tulevikus minu lastel, lastelastel ja lastelastelastel vähem. Ja et kurjust oleks maailmas vähem. Soovin, et see riigikene, mis on minu kodumaa, areneks positiivset ja rõõmsat rada pidi edasi,» avaldas Klas oma tulevikulootused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles