Õudselt piinlik: Vahur Kersna ei olnud Balti ketis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: Kanal 2

Telemees Vahur Kersna rääkis Kanal 2 saates «20 aastat hiljem», et Balti kett läks temast nii otseses kui kaudses mõttes mööda.

«Ma väga vabandan! Mul on õudselt piinlik, aga ma tõesti ei olnud selles ketis,» tunnistas ta. «Ma olen tegelikult selline inimene, kes istub oma saunatrepil ja vaatab, kuidas maailm peegeldub järve pinnalt.»

Kersna kinnitas, et oleks olnud vajadusel valmis kodumaa kaitsele minema.

«Kui praegu vaatame meediapilti, siis tundub, et kõik olid kaevikutes, sinimustvalge lipp ümber kaela ja sõrm päästikul. Et kui surra, siis surra. Ma muidugi ei tea, palju neid täpselt oli,» rääkis ta.

«Loomulikult oleks ka mina olnud valmis Eesti eest surema, kui seda vaja oleks olnud. Aga ma ei näinud, et seda oleks vaja olnud. Ma olen ka praegu valmis Eesti eest surema, kui seda tõesti vaja peaks olema. Aga kui ei ole, siis lähen istun Võrus kohvikus, võtan korbi ja kohvi ning tunnen ennast hästi,» lisas Kersna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles