«Eesti mängu» võitja selgub neljapäeval

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti mängu» esimese poolfinaali osalejad.
«Eesti mängu» esimese poolfinaali osalejad. Foto: ERR

Homsest algavad «Eesti mängu» poolfinaalid ja neljapäeval, 25. augustil selgub, kes on Eesti Televisiooni läbi suve kestnud mälumängusaate võitja.

Võitja selgitamiseks pannakse õnn ja teadmised proovile kõigi saatenädalate parimate seas esmalt kahes poolfinaalis esmaspäeval ja teisipäeval, teatas ERR. Loosi tahtel on esimeses mängus vastamisi Contra, Ülle Marits, Indrek Treufeldt ja Karoli Hindriks ning teises Andrus Kivirähk, Veronika Portsmuth, Jüri Vlassov II ja Eve Kivi. Mängu võitja selgub finaal-duellis kahe parima vahel neljapäeval.

Saatejuht Gaute Kivistik kiitis suvise sarja lõpu eel Eesti inimesi, nii mängijaid kui ka vaatajaid. «Suur ja siiras tänu inimestele, kellega õnnestus «Eesti mängus» kohtuda. Tänu neile julguse eest astuda kogu rahva ette ja riskida sellega, et kannad elu lõpuni kitsa silmaringiga inimese tiitlit,» sõnas ta tunnustavalt. Saatejuhi sõnul annab elav huvi saate vastu tunnistust, et vähekegi hariva õnnemängu sugemetega ettevõtmise jaoks on teleekraanil koht olemas. «Ise loodan omalt poolt, et ka tõsise mälumängu taastoomine ekraanile ei ole enam mägede taga,» rääkis Gaute Kivistik.

«Eesti mäng» valmib ETV ja Thor´s Productioni koostöös, küsimused koostasid Mati Talvik ja Tiit Kuningas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles