Kevin Korjus kihutab Kanal 12 otseülekannetes ka sel nädalavahetusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Vormel Renault 3.5

Laupäeval ja pühapäeval jätkub Kanal 12-s Vormel Renault 3.5 sari otseülekannetega Suurbritannia Silverstone’i ringrajalt.

Eelmisel etapil vigastusega võistelnud Kevin Korjus jäi hooaja üldarvestuses kolmandale kohale Jean-Eric Vergne’i ning Robert Wickensi järel. Punktitabelis on surve Korjusele tugev, sest kolmanda ja viienda koha vahe on vaid 10 puntki. Teine koht on 38 punkti ning esikoht 42 punkti kaugusel. Kummalgi nädalavahetuse päeval kaasneb võiduga 25 punkti.

Enne treeningvigastusega võisteldud Ungari etappi, näitas Korjus ülihäid sõite Saksamaal Nürburgringil, kus ta tegi suurepärase sõidu, tõustes 13. kohalt esimeseks. Sellega sai Korjusest tänavu esimene mees, kes on võitnud sarjas koguni kolm sõitu. Ungaris jõudis kolme sõidu võiduni ka praegune liider Jean-Eric Vergne.

Otseülekanded Silverstone’ist algavad Kanal 12-s laupäeval ja pühapäeval kell 14.55. Sõidud jõuavad vaatajateni koostöös Eurospordiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles