Galerii: Kerli Tallinna lauluväljakul «Vabaduse laulu» proovis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna päeval toimus Tallinna lauluväljakul homse suurürituse «Vabaduse laul» proov, millest võttis osa ka Kerli Kõiv.

20. augustil esinevad Tallinna lauluväljakul Eesti ansamblid ja muusikud Justament, Riho Sibul, Mari Kalkun, Dagö, Vaiko Eplik, Jaak Johanson, Malcolm Lincoln, Iiris, Jarek «Chalice» Kasar, Ewert & the Two Dragons. Välisriikidest tulevad koos Eesti rahvaga sündmust tähistama ja esinema Sinead O’Connor Iirimaalt, saami revolutsionäär Mari Boine Norrast, akordionist Kimmo Pohjonen saabub lavale ühes Soome profimaadlejate ja orkestriga, veel astub üles Läti staadionirocki-ansambel Brainstorm ning kodupubliku ees on ka pikisilmi tagasi oodatud Kerli, kes teeb üllatusloo koos Rein Rannapiga.

Oma tervitused Eesti rahvale ütlevad Eesti Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves ja Euroopa kultuuripealinna Tallinna linnapea Edgar Savisaar. Südaööl avab Islandi president Ólafur Ragnar Grmsson lauluväljakul pidulikult 21. augustil üle Tallinna linna toimuva Islandi päeva.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles