NBA korvpallur üritab tööseisaku ajaks kodukaupade poodi tööle saada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Delonte West (vasakul) leidis NBA tööseisaku ajaks endale uue elatusallika.
Delonte West (vasakul) leidis NBA tööseisaku ajaks endale uue elatusallika. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA tööseisak paneb sealsed mängumehed endale uusi elatusallikaid otsima. Kui kõik ei pruugi endale vahepeal uut mängupaika leida, siis üritatakse otsida ka teistsuguseid töid.

Eelmisel hooajal Boston Celticsi ridadesse kuulunud tagamängija Delonte West kandideerib tööseisaku ajaks tööle kodukaupade müügiga tegelevasse Home Depot poodi.

«See on ametlik. Uhkus tuleb kõrvale lükata. Täitsin just avalduse, et Home Dopet’sse tööle saada. Tööseisak ei ole naljaasi,» kirjutas West Twitterisse.

Kui mitmed NBA korvpallurid sõlmivad tööseisaku ajaks lepinguid Euroopa või Aasia klubidega, siis Westile on samal ajal määratud USAst väljasõidu keeld. 2009. aastal peatas politsei mehe kolmerattalisel mootorrattal ning mehel oli tol hetkel kaasas kaks käsirelva, kaheraudne ning nuga. Relvad olid kõik laetud ning mehel polnud nende kandmiseks luba.

«Ma ei saa isegi minna mõnda teise riiki korvpalliga raha teenima. Kohtunik ei luba mul riigist lahkud,» lisas West natuke aega hiljem.

Kas tõesti on seitse hooaega NBAs pallinud mees suutnud selle ajaga teenitud 14 093 519 USA dollarit (umbes 9,8 miljonit eurot) kõik läbi lüüa, et tal tuleb nüüd kandideerida töökohale, kus makstakse talle tõenäoliselt miinimumpalka?

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles