Mutant Discol ajab karvad turri Tiger Milk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bändi Tiger Milk seksikas naishääl on Eva K.
Bändi Tiger Milk seksikas naishääl on Eva K. Foto: Tohuwabohu Music

Eesti muusikamaastikul on juba mõnda aega tegutsenud väga huvitav muusikaline kooslus Tiger Milk, mis tuli hiljuti välja oma kolmanda singliga «Define Love» ning astub täna üles Telliskivi Loomelinnakus toimuval Mutant Discol.

Elu24 uuris Tiger Milk’i kaunilt naishäälelt Eva K’lt bändi tegemiste kohta lähemalt.
 

Millest uus singel «Define Love» räägib ja inspireeritud on?

«Define Love» räägib täiesti ebaoriginaalselt armastusest. Inspiratsiooniks on päris elu, täpselt nii, nagu ta meile iga päev ette mängitakse.

Mida aeg edasi, seda rohkem tähendusi leiame ka enda sõnadest, et ehk lugude sõnum muutub ajas vastavalt oludele. Teinekord saad jupp aega hiljem aru, mida endale mõne looga öelnud oled. See võiks olla ehk ka põhjuseks, miks meie lood räägiks erinevate inimestega nende erinevatel eluetappidel, et igaüks mõtestaks lugude sõnumid isiklikult lahti ja need oleks kuidagi toeks ja omakorda inspiratsiooniks nagu muusika meile läbi elu on olnud.

Lose it all to find Love - kui elu defineerib teile armastuse, peate mõistma, millest olete nõus selle nimel loobuma... et aru saada, et loobuda ei ole vaja tegelikult millestki.


Kuidas toimib ja näeb välja loominguline ühendus Tiger Milk?

Meelis Meri ja Ville Veering loovad paksust õhust ilusad muusikalised ja rütmilised mustrid ja siis räägib kõige noorem tiigrikutsikas Eva K nende helide peale oma lood. Edasine maagika valmis laulude sünnini on paraku salajane..

Teie esimene asi oli No-Big-Silence’i viimase plaadi viimase loo «Cut the cord» (kuula SIIT) remiks mullu novembris. Mis vahepeal toimunud on?

Päris mitu pakki suitsu ja päris mitu uut lugu. Teine singel, mis raadiotesse jõudis, oli «Another World» ja kolmas «Define Love». Mõned uued lood on veel kuulda 19. augustil Telliskivi Loomelinnakus ja ülejäänud kõlavad juba plaadimängijast.

Ehk et siis ainus avalik ülesastumine toimubki 19. augustil ja pärast seda algab töö video ja plaadi kallal?

Enne plaati tõesti rohkem kontserte ei anna. Videost on ausalt öeldes juba umbes minut filmitud ja järgmisel nädalal loodame ta päris valmis saada. Siinkohal tahame kindlasti mainida ja südamest tänada meie visuaalseid võlureid Denis Luuri ja Kasper Koodit, kes entusiasmist ja puhtast rõõmust meie liikuvad pildid ritta seavad. Geniaalsed poisid:)

Kuna tegu siiski loominguliste inimestega, kes numbrites kuigi tugevad pole, siis kuupäevaliselt plaadi ilmumist ennustada ei oska. Endile oleme andnud abstraktse lubaduse, et album valmib eelolevaks sügiseks.

«Define Love» singli  juurde jõuab SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles