Volmer: me ei süüdista Ulvikut raha varastamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardi Volmer ansamblist Singer Vinger saates «Täna õhtul...»
Hardi Volmer ansamblist Singer Vinger saates «Täna õhtul...» Foto: Peeter Langovits

Singer Vingeri solist Hardi Volmer ütleb, et nad ei süüdista Avo Ulvikut bändilt raha varastamises, nagu Kroonika ekslikult kirjutas.

«Tahan täpsustada, et Singer Vinger ei süüdista Avo Ulvikut bändilt raha varastamises, see on Kroonika ajakirjaniku enda interpretatsioon,» teatab Singer Vingeri solist Hardi Volmer Õhtulehele.

«Meie ütlesime Kroonikale selgituseks sellise fraasi nagu «usalduse kuritarvitamine», see ei tähenda aga raha varastamist,» ütleb Volmer.

Kroonika kirjutas esmaspäeval, et nende andmetel lõid bändiliikmete ja Ulviku vahele tõsise kiilu segased rahaasjad. Väidetavalt tegeles Ulvik ansambli direktorina bändi rahaasjadega kuni selgus, et muu segaduse kõrval on meesteni nende esinemiste eest seda va kõlisevat jõudnud vähem, kui peaks.

Pärast kahtkümmend viit aastat musitseerimist üheskoos on menupunt Singer Vinger oma ridadest välja arvanud klahvpillimängija Avo Ulviku.

«Võin öelda vaid, et tõesti bändi sisemised konfliktid paisusid sinnamaani, et toimus selline pereheitmine. Ulvik kuritarvitas kaaslaste usaldust selle piirini, kust edasi ei saanud enam koos laval olla,» ütleb laulja Hardi Volmer.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles