Toomas Leius: Maret Ani võib pärast abiellumist veel tippsporti naasta...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 18. augustil andis Eesti tenniseajaloo üks parimaid naistennisiste Maret Ani teada, et lõpetas tippsportlase karjääri ning tutvustas oma lähiaja plaane Eesti tennisemaastikul.

29-aastast Anit on viimastel aastatel kimbutanud erinevad vigastused, mis oli ka peamiseks loobumise põhjuseks.

Maret Ani paiknes oma karjääri tipphetkel naiste WTA edetabelis kõrgel 63. kohal. Üksikmängus võib tema parimaks tulemuseks lugeda Indian Wellsi turniiril kaheksandikfinaali jõudmist. Paarismängus oli aga Ani parim saavutus kindlasti 2004. aasta Australian Openil poolfinaali jõudmine.


Põhieesmärgiks on Ani lähiajal võtnud tennisetreeningute läbiviimise nii lastele kui täiskasvanutele oma kodulinnas Rakveres.

Samuti kinnitas Ani, et kui Eesti tennisekoondis peaks abi vajama, on tema nõus alati pikemalt mõtlemata appi tõttama.

Anit olid lõppenud eduka karjääri eest tulnud õnnitlema paljud. Eesti Tennise Liidu president, suurärimees Urmas Sõõrumaa kinkis Maretile hõbedast plaadi, kuhu olid graveeritud tema endiste treenerite nimed ja paremad tulemused alates aastast 1998 - 2011.

Ani tänas oma pöördumises eelkõige treener Aita Põldmat, Eesti Tennise Liitu ja sponsoreid Silberautot ja Tallinkit, eesotsas Enn Pandiga, kes viibis ise ka kohapeal.

Kes teab, nii nagu arvas Eesti tennisekorüfee Toomas Leius, võib Maret pärast abiellumist veel tippsporti naasta...

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles