Janar Juhkov sai Tallinna Televisioonist korvi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Juhkov
Janar Juhkov Foto: Meelis Tomson

Juunist vabaleviloa saanud Tallinna Televisioon peab oma saadete mahtu suurendama, seetõttu tekkis ka vajadus uute nägude järele, mistõttu korraldati suvel konkurss.

Nüüd on kõik proovipäevadel käinud ning valikud tehtud ja otsused langetatud.

«Valik oli väga raske, leidsime kümnest kuus parimat, kes kõik saavad võimaluse meie saadetes kaasa teha. Ilmselt hakkavad nad kõik tegema uudiseid, kuid paar neist saavad võimaluse arendada end ka mujal,» ütles konkursi korraldaja Mari-Leen Albers, kuid jättis täpsustamata kellele
millised rollid antakse.

«Kõik selgub lähinädalatel, kui me noortega veel kokku saame ja neid erinevatel kohtadel proovime.»

Noortesaade alustab sügishooaega taas oktoobrist ning esialgselt on vähemalt üks saatejuht uus.

Uudistetoimetuse uus juht Revo Raudjärv kinnitas samuti, et kümme proovipäevalist olid igati tublid ning mida suurem on toimetus, seda paremad saavad ka saated.

«Üllatavalt tulemusrikas oli konkursi korraldamine, leidsime kümme tugevat, kes kõik võiksid meil uudiseid teha. Konkurss andis kindlasti paremaid tulemusi kui teistes kanalites, sest kõik väljavalitud olid valmis kohe ise uudiseid tegema,» sõnas Tallinna Televisiooni peatoimetaja Mart
Ummelas.

Sügisest saab TTV ekraanidel näha Olga Tšernikovat, Erika Lucia Hudat, Kätrin Angerjärve, Evelin Raidi, Erika Reinarut ja Richard Schaumyani.

Videod noorte proovidest leiad SIIT.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles