Elu24 korraldab vägeva klubipeo!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24.ee logo
Elu24.ee logo Foto: elu24.ee
Elu24 on otsustanud aasta lõpetada tõelise pauguga – 12. detsembril kutsume teid ennenägematule klubiööle, mis oleks ühtlasi avapeoks meie vastavatud pidudeportaalile pidu.elu24.ee.



Kuna Elu24 missiooniks on kajastada teile, head lugejad, kuulsuste elu nii meil kui välismaal, oleme ka peol võtnud sarnase suuna.

Nimelt samal ajal, kui lugejad, fännid ja niisama muusikasõbrad pidutsevad klubis Terrarium, naudib meie paarisajapealine VIP-seltskond pidu korrus kõrgemal, eksklusiivses ööklubis Oscar Lux.

Loomulikult võtavad VIP-külalised osa ka Terrariumi melust ning seda mitmel põhjusel. Näiteks:
a) Elu24.ee teeb pärast keskööd teatavaks, kes hakkavad kandma tiitlit Peoloom 2008. Oma lemmik nais-peolooma poolt saad hääletada siit ja mees-peolooma siit.
b) Pärast keskööd astub lavale peaesineja Mr C Inglismaalt, kes plaanib terve klubi enda tech-house’i rütmide järgi rokkima panna.

Kes aga ühegi valemiga peole tulla ei saa, võib üritusele reaalajas kaasa elada Elu24.ee vahendusel.


***

Mr C on legend. Alustades kunagisest räpparikarjäärist maailmakuulsas grupis The Shamen lõpetades plaadifirma End Recordings omanikuna, on ta viimastel aastakümnetel olnud tihedalt seotud Briti tantsumuusika arenguga ja muutnud seda värvikamaks.

Tal on ka edukas DJ ning tema tech-house’i peod on hinnatud nii professionaalide kui ka muusikaarmastajate poolt. Mr C veab koos Layo & Bushwackaga Londoni populaarset underground-klubi The End, mis tähistab sel aastal 13. sünnipäeva.

Mr. C, kodanikunimega Richard West, on muusikat produtseerinud lisaks The Shamenile ka Myster-E, Nu Jacks, Bass Bureau, Mantrac, Somnambulist, Animus Amour, Killer Loop, Mr.C & Tom Parris ja Mr.C & 16B nimede alt.

Lisaks sellele veab andekas muusik juba kuuendat aastat klubiüritustesarja Superfreq, mis on toimunud lisaks Inglismaale ka Hispaanias (Ibizal), USAs, Kanadas, Mehhikos, Hiinas, Itaalias, Hollandis, Belgias, Leedus, Prantsusmaal, Horvaatias, Kreekas, Lätis ja Venemaal – kui nüüd nimetada vaid mõningaid paiku.

Seega on Mr. C näol tegemist mehega, kelle sügava rütmimuusika taktis pidutsemata jätmine oleks puhas patt!

Mr C klubi The End tutvustavat videot võid vaadata siit.


Mr C kõige värskemat loomingut võid kuulata tema Myspace kodulehelt.


Mr C live-seti näidet võid kuulata siit.


The Shameni hitte võid kuulata siit, siit, siit ja siit.

ELU PIDU

Aeg: 12. detsember 2008


Algus: 22.00


Koht: Terrarium/ Oscar Lux (ainult VIP)


Pilet: 150 eek, flaieriga 100 eek


Vanusepiirang: 18 a



Terrarium:

Mr C (UK/ The Shamen, The End Club)


Leslie Da Bass (HU?)


Aims (LoveSexMoney)


Siim-K (djsiimk.com)



Oscar Lux/ VIP:

Raul Saaremets (Mutant Disco, Raadio 2)


L.Eazy (Clubarena, Raadio 2)


Vallo K (Airport Jam)


Poroxx (poroxx.com)



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles