Black Sabbath tuleb kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ozzy Osbourne'iga koos kuulusid ansambli Black Sabbath koosseisu veel Bill Ward, Tony Iommi and Geezer Butler.
Ozzy Osbourne'iga koos kuulusid ansambli Black Sabbath koosseisu veel Bill Ward, Tony Iommi and Geezer Butler. Foto: SCANPIX

Ansambli Black Sabbath originaalkoosseisu kuulunud muusikud on otsustanud bändi taas ellu äratada ning koos nii plaadi välja anda kui tuurile minna.

Väidetavalt käivad Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler ja Bill Wardproove tegemas juba mõnda aega, vahendas Metro Lyrics.


Birmingham Maili andmetel ütles 63-aastane Iommi: «Meie kirjutatud asjad on väga head ja ootame seda kõike väga. Uued lood sarnanevad palju vanale loomingule.»

Iommi ja Osbourne kirjutasid uut plaadimaterjali juba juunikuus. Bändi taasühinemist on aga seni saladuses hoitud. «See kõik on käinud vaikselt. Ozzy jaoks on salatsemine ehk kõige keerulisem olnud. Tal on väga palju teleesinemisi ja temalt küsitakse asju ka bändi võimaliku ühinemise kohta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles