Beach Clubis lõpetab suve Hollandi legend

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Isaac.
DJ Isaac. Foto: www.myspace.com/djisaac

Klubimuusika legend Hollandist, DJ Isaac on tagasi Eestis, et aidata maha pidada “Mad Cocktaili” suvelõpu viimane pidu ehk tantsu ja tralli džungel “Crime Scene”, mis toimub sel reedel, 19. augustil Pärnu Beach Clubis.

Ürituse meediajuhi teatel alustas Hollandi hardstyle-legend DJ Isaac ehk kodanikunimega Roel Schutrups oma karjääri 16aastat tagasi hardcore-produtsendina, saades Hollandi hard-core areenil tuntuks oma esikhitiga “Big Dreams”.

Sellele järgnes mõne aasta pärast teravate väljenditega “Face Down Ass Up”.

Eestis sai DJ Isaac tuntumaks 2003. aastal kui siinsete raadiote playlistidesse jõudis tema lugu “Go Insane”.

Lisaks enda loomingule on Isaac teinud palju remikse erinevatele artistidele ja töötanud koos väga edukate ning tuntud produtsentidega. Isaac esineb pidevalt maailma suurimatel festivalidel nagu “Qlimax”, “Defqon1”, “Q-base” jmt. Eestis on mees esinenud siiani kolmel korral.

Hollandlase kõrval astub reedesel peol teiste seas üles Whirl & Mayer, kes seekord kaevab plaadiriiulitest välja klassikalised trance ja hard-trance palad ning meeste enda hitid nagu “Streets At Night” ja “The World Is Ours”.

Veel on kohal DJ Mindcracker Hollandist ja kodumaised plaadivõlurid Mulder, Fireattack ja Sadguy.
B-laval alapealkirjaga “I Love Techno” mängivad plaate Cielo, Siim-K ja Masta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles