Greip esitleb oma esimest videot

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu noorte vokaalansambel Greip.
Pärnu noorte vokaalansambel Greip. Foto: Erakogu

Täna õhtul annab kohviku A.P.T.E.K. terrassil kontserdi vokaalansambel Greip. Kes seekord noori lauljaid kuulama ei jõua, on oodatud 22. augustiõhtul Endla teatrikohvikusse, kus toimub Greibi kontsert pealkirjaga “Sume suvegruuv”.

Ansambli juhi Fred Rõigase sõnutsi esitatakse nii vanu kui päris uusi laule, üks uutest lugudest on Rõigase enda looming, loo sõnade autor on Melanie Tali.

Endla kontserdil tuleb esmaettekandele Greibi uhiuus video. Tegu on rahvalaulu “Vihmaloits” töötlusega, video valmib Inglismaal, režissööriks City College Norwitchi kolledži filmi ja meedia eriala lõpetanud Pärnust pärit neiu Teele Killing.

“See on meie esimene muusikavideo ja ootusärevus on suur,” tunnistas laulja Karin Leetsar. “Mõtlesime video tegemisele juba tükk aega ja rõõmustasime väga, kui leidsime Teele. Saatsime talle oma plaadi ja ta valis välja “Vihmaloitsu”, mis teda kõige rohkem inspireeris. ”

Natuke müstilises ja salapärases stiilis video filmiti sel suvel Audru ja Koonga vallas kauni loodusega paikades. Üks võttepäev algas kell 4 hommikul, et püüda kinni esimesed tõusva päikese kiired. Teise stseeni jaoks ootas kogu võttegrupp pikisilmi vihmast ilma.

Edaspidi plaanivad noored videot levitada televisioonis ja internetis, näiteks YouTube ja Vimeo keskkondades.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles