Lauljanna Lepatriinu üllatab värske ja unikaalse välimusega: kui Helen Heinroos tahab teha soengut, siis Triinu ei nõua, et temaga läbi räägitaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Eesti Muusikaauhindade õhtujuhtidest on Lepatriinu ehk Triinu Paomets.
Üks Eesti Muusikaauhindade õhtujuhtidest on Lepatriinu ehk Triinu Paomets. Foto: Lepatriinu / Promofoto

Juuksur Helen Heinroos osales Goldwell Colorzoom kohaliku võistluse ning on peagi teel finaali Torontos. Julge võistlustöö modelliks valis ta lauljanna Triinu Paometsa ehk Lepatriinu. 

Triinu on väga omapärane artist. Seda nii välimuse, kui helikeele poolest. Eesti muusikamaastikul ajab ta rada, mida mitmete sõnul seni käidud pole. Triinu on tõepoolest nagu kameeleon, kes iga laulu jaoks uueks kehastub. Juuksemodelliks pole ta aga sugugi esimest korda, vaid on seda teinud juba kaheksa aastat!

Helen Heinroos valis Triinu endale juuksemodelliks ning koostöö tulemusena valmis ebamaine võidutöö, mis tõi võidu kodumaal ning viib nad finaali Torontos. Edukas duo käis ka 2015. aastal Las Vegases, kus sama võistluse raames publiku lemmiku preemiaga tagasi tuldi. 

Triinu on julge naine, kes ei karda väljakutseid, ega jää ühte kohta liiga pikalt toppama: «Lepatriinu imago muutub kogu aeg ning Triinu annab kunstnikule vabad käed. Kui Helen Heinroos tahab teha soengut, siis Triinu ei nõua, et temaga läbi räägitaks!» Need on tõepoolest sõnad, mida iga juuksur oma modellilt kuulda tahab. 

Triinu usaldab enda sõnul täielikult Heleni maitset ja käekirja ning lõpptulemus tuleb alati meeldiva üllatusena. «Uus äge soeng, mida mitte kellelgi ei ole!»

«Värvimine tundub alati nagu hull juuste rikkumine, aga kui ravida samamoodi, kui töötletakse, siis on võimalik juuksed korras ka hoida,» sõnab Triinu kuldsed sõnad kõigile, kel tihti juuksuritooli poole kibeleb.

Vaata, Lepatriinu värsket muinasjutulist muusikavideot ja kuula SIIT!

Võistlusest lähemalt ja Helen Heinroosist saad lugeda juba sel nädalal Elu24st!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles