Pidu Emajõe kallastel vol 4 toob lavale Toe Tag live'i

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu Emajõe kallastel vol4 toob lavale Toe Tag live'i
Pidu Emajõe kallastel vol4 toob lavale Toe Tag live'i Foto: Club Atlantis

Laupäeval 20. augustil toimub Club Atlantises taas suurejooneline Pidu Emajõe kallastel, mis toob lavale kurikuulsad sõnameistrid Toe Tag-i ja pakub nüüd juba legendaarseks saanud välialaga pidu.

 

Uusi noori seksikaid tudengeid tuleb ikka suurejooneliselt tervitada! Pidu Emajõe kallastel vol4 pakub meeldejäävat ja uskumatult peadpööritavat pidu nii klubis sees kui ka spetsiaalselt piiratud suveterrassiga alal, kus jääb avatuks ka välikohvik. Rokkida on seega võimalik nii kuumaksköetud tantsuplatsil kui ka augustikuise tähistaeva all.

Pidu toob lavale 1996. aastal alguse saanud bändi Toe Tag, kelle lood nagu "Pankrot", "Legendaarne" ja "Deja Vu" on saanud Eestis omamoodi hiphop klassikaks. Muidu loovad peol aga meeldeolu DJ Erkki Sarapuu klubis ning DJ Simon Jay väliterrassil. Silmailu pakub ja janu kustutab: Captain Morgan - kohal ka isiklikult. Facebook attending listiga on pilet vaid 5 eurot, Piletilevi piletiga aga on boonuseks eelisjärjekorras sissepääs. Tule ja naudi selle suve viimast Pidu Emajõe kallastel!

Lisainfo: www.atlantis.ee

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles