Galerii: Los Angeleses jagati Do Something! auhindu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval jagati Hollywoodis veebisaidi DoSomething.org ja telekanali VH1 koostöös Do Something! auhindu ning galal oli kohal terve hulk maailmakuulsusi.

DoSomething.org on alates 1996. aastast tunnustanud parimaid alla 25-aastaseid maailmamuutjaid Ameerikas. Nominendid ja võitjad on kesksed tegijad oma valdkonnas, heategevuses või küsimuses. Viis nominenti saavad 10 000-dollarilise kogukonnastipendiumi ning võitja 100 000-dollarilise stipendiumi.

Tänavuse Do Something! üldauhinna võitis Sarah Cronk, kes asutas esimese keskkooli kisakoori, kuhu võivad kuuluda ka puuetega noored. Sarah võitlust inspireeris tema vend Charlie, kellel oli raske puuete tõttu keskkoolis oma kohta leida.

Auhindu jagati ka heategevuse ja aktivismiga silma paistvatele kuulsustele. Muusika valdkonnas sai auhinna Justin Bieber, spordis David Beckham, moes Tyra Banks ja filmis Olivia Wilde.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles