Caine paljastas «Itaalia röövi» lõpu saladuse

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Michael Caine
Sir Michael Caine Foto: WENN

Sir Michael Caine avalikustas viimaks kultusfilmi «Itaalia rööv» lõpu, mille kallal on fännid pead murdnud ligi neli aastakümmet.

Miljonid filmifännid on arutlenud, mis saab Caine'i mängitud tegelasest Charlie Crokerist, kes kõõlub filmi lõpus kulda täis bussis koos oma kambaga kaljuäärel, kirjutas WENN.

1969. aasta linateos lõpeb Crokeri kurikuulsate sõnadega: «Oodake üks hetk, poisid. Mul tuli suurepärane idee». Pärast seda tulevad ekraanile lõputiitrid.

Caine rääkis viimaks, et filmile plaaniti järge, mis seda lõppu oleks selgitanud, kuid see jäeti viimasel hetkel tegemata.

«Ronin bussis üles, panen mootori tööle ja istun seal neli tundi, kuni bensiin otsa saab. Masin vajub üles ning me saame kõik välja, kuid kuld kukub alla,» kirjeldas näitleja.

«All vaatavad Korsika maffiategelased kõike toimuvat binokliga. Nad võtavad kulla endale ning järg oleks rääkinud sellest, kuidas me neid taga ajame,» sõnas Caine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles