Pärnus selgusid esimesed Eesti meistrid rulatamises ja trikiratta sõidus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus selgusid esimesed Eesti meistrid rulatamises ja trikiratta sõidus
Pärnus selgusid esimesed Eesti meistrid rulatamises ja trikiratta sõidus Foto: elu24.ee

Nädalavahetusel Pärnus Tele2 ja Eesti Tänavaspordi Liidu eestvedamisel toimunud Like Kuldrula raames jagatiesimesed Eesti meistritiitlid rulatamises ja trikiratta ehk BMX-sõidus.
 


Esimeseks Eesti meistriks rulatamises krooniti Tallinast pärit 20-aastane Silver Jõesaar, kes edestas finaalis Toomas Seppäneni.

Kolmandale kohale käis tihe rebimine  Dimitri Igolkini, Siim Silla ning Raul Urbergi vahel, kellest pärast lisasõitu väljus Eesti meistrivõistluste pronksiomanikuna Igolkin.

Hiljuti maailma edetabelis saja parema rulataja hulka jõudnud Edgar Kiisa pidi finaalis leppima seitsmenda kohaga.

Kuni 16-aastaste ehk juuniorite klassis tuli Eesti meistriks 16-aastane tartlane Egbert Pahhomov. Teise koha vääriliseks tunnistati Romario Siimer ning kolmanda koha saavutas Artur Raag.

 

Trikiratta ehk BMX-sõidus võitis esimese Eesti meistritiitli Andres Lainevool, kes finaalis näitas kindlaimat ning tehniliselt keerulisimat sõitu. Kahvatumat värvi medalid jagasid omavahel Ingvar Neumann (hõbe) ning Rasmus Paimre (pronks).

 

BMX-i juuniorite klassis pälvis kindla esikoha Talis Viirpalu, edestades finaalis  Silver Soonikut ning Kaarel Pütseppa.

 

Ühtekokku osales Like Kuldrulal üle saja ekstreemsportlase.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles