Laura Kõrgemäe tagasi missimõõdus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Endine modell ja miss Laura Kõrgemäe (25) on vaid pool aastat pärast sünnitust saavutanud oma ideaalkaalu.

«Olen kaotanud kõik, mis rasedusega juurde tuli, olen tagasi samas mõõdus, mis mul oli siis, kui osalesin missivõistlustel. Ja seda tänu pisikesele Karl Marcusele,» kiidab Laura Kroonikale.

Missi-Laura suvi on möödunud kiirelt. Tema ja ta kihlatu Veikko Maripuu (39) on suviste ilusate ilmadega mööda Eesti-ja Soomemaad ringi sõitnud ja puhanud pikemalt Saaremaal.

Emaroll muutis endise peolooma rahulikumaks

«Emaroll on mind väga muutnud. Arvan, et olen muutunud rahulikumaks ja arvestan ka teiste inimestega rohkem,» tunnistab Laura.

«Veikko viibis ka sünnituse juures. Ma ei oleks seda muudmoodi ettegi kujutanud,» pajatab Laura. «Raseduse ajal vaidlesime sel teemal pikalt, aga Veikko ei jätnud mulle suurt valikuvõimalust. Ta oli juurs algusest lõpuni.»

«Sünnitus oli minu jaoks raske ja täiesti uus kogemus, seega, tema kohalolek aitas väga. Ta oli sünnitusel peaaegu sama tubli kui mina,» kinnitab kaunitar.

Rasedusega võtsin juurde üle kahekümne kilo, aga alla on tulnud kolmkümmend

«Beebikilosid oli mul kuhjaga. Kuna sünnitusmajja ei jäänud midagi, siis olin päris hirmul. Aga õige toitumine aitas väga hästi kaasa ja tulemusega olen ma rohkem rahul kui rahul.»

«Rasedusega võtsin juurde üle kahekümne kilo, aga alla on tulnud kolmkümmend! Seega olen hetkel oma missiaegses kaalus,» rõõmustab Laura.

«Katsume kogu perega tervislikult toituda, aga mõnikord luban endale ka tüki kooki või kaks,» tunnistab noor emme.

Pikemalt loe värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles