Singer-Vinger irrutas bändist klahvimees Avo Ulviku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer-Vinger klubis Korter 13.11.10 Üritustesarja "Defitsiit" avapauk!
Singer-Vinger klubis Korter 13.11.10 Üritustesarja "Defitsiit" avapauk! Foto: Ardo Kaljuvee

Pärast kahtkümmend viit aastat musitseerimist üheskoos on menupunt Singer Vinger oma ridadest välja puksinud klahvpillimängija Avo Ulviku (54), kirjutab Kroonika.

Juba Rabarockil, samuti äsja lõppenud tuuril mängis Ulviku asemel klahve hoopis peamiselt heliloojana tuntud Ülo Krigul (32).

Kroonika andmetel lõid bändiliikmete ja Ulviku vahele tõsise kiilu segased rahaasjad. Nagu laulab Singer Vinger – kopkas, see on raske saak, särab aga silme ees…

Väidetavalt tegeles Ulvik ansambli direktorina bändi rahaasjadega kuni selgus, et muu segaduse kõrval on meesteni nende esinemiste eest seda va kõlisevat jõudnud vähem, kui peaks.

Kitarrist Mihkel Raud ja Singer Vingeri tuuri korraldaja Aarne Valmis jäävad teemat kommenteerides napisõnaliseks.

Laulja Hardi Volmer (53) mõistab lugejahuvi ning sedagi, et vaevalt keegi usuks, kui öelda, et Ulvik ja bänd lahkusid teineteisest pärast nii pikalt kestnud koostööd nii-öelda iseloomude sobimatuse tõttu.

Samas jääb temagi diskreetseks: «Võin öelda vaid, et tõesti bändi sisemised konfliktid paisusid sinnamaani, et toimus selline pereheitmine. Ulvik kuritarvitas kaaslaste usaldust selle piirini, kust edasi ei saanud enam koos laval olla.»

Avo Ulvik enda lahkumist bändist ei kommenteeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles