Kõige veidramad kõlakad, mida staarid enda kohta kuulnud on

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez ajakirja Vanity Fair kaanel
Jennifer Lopez ajakirja Vanity Fair kaanel Foto: SCANPIX

Iga superstaar on kokku puutunud kõlakatega, mida kõmulehed suure naudinguga serveerida armastavad.

Kui enamik kuulujutte on lihtsalt tobedad, siis näiteks see, kui pead lähedastele selgitama, et sa pole surnud, on naljast kaugel.

Loe allpool, milliseid veidraid kõlakaid staarid enda kohta kuulnud on!

Justin Bieber: Bieber rääkis asjad sirgeks Twitteri vahendusel: «Esiteks - ma pole surnud. Teiseks - ma pole ühinenud illuminaatide ega ühegi teise kultusega. Kolmandaks - Chuck Norris ei ole mu tõeline isa.»

Jesse James: «Kõige kummalisem kuulujutt oli see, et ma olen surnud. Inimestele meeldivad millegipärast kõlakad, et ma sain surma.»

George Clooney: Clooneyle näidati veebisaiti, mis kirjutas tema kohta: «gei, gei, gei.» Clooney naljatas: «Ei, ma olen gei, gei. Kolmas «gei» oli liiast.»

Jennifer Lopez: 1999. aastal väitsid tabloidid, et Lopez kindlustas terve oma keha miljardile dollarile. The New York Posti andmetel hinnati lauljatari rindade väärtuseks 100 miljonit dollarit ning jalgade ja tagumiku hinnaks 300 miljonit. Lopez vastas: «Ma ei tea, kust nad seda võtsid... Pidasin seda lugu väga naljakaks.»

Marilyn Manson: Jutud, et Marilyn Manson on Paul komöödiasarjast «Wonder Years» levisid aastaid. Pauli kehastanud näitleja Josh Saviano kuulis kõlakast esimest korda 1996. aastal ning saab jätkuvalt kirju, milles küsitakse, kas see on tõsi: «Vastan neile ja ütlen, et loomulikult mitte. Ma ei tee sellest suurt numbrit. Minu meelest on see naljakas.»

Jared Leto: Laulja ja näitleja, kelle kohta üks Google'i tulemustest on «Jared Leto Justin Bieberi isa», on enda kohta kuulnud kõike: «Parim oli ilmselt see, et olen surnud. See on alati vahva.» Leto eitas seda kõlakat: «Kuuldused mu surmast on liialdatud...»

Zac Efron: Ka teda on surnuks peetud: «Keegi helistas mulle ja rõõmustas kergendatult: «Oh, kutt, sa oled elus!».»

Beyonce: Lauljatar avaldas oma endise bändi kohta veidra saladuse: «Kuulsin, et Michelle laulis viimasel albumil solistiosa, sest ta käis mu emaga ja mu ema käskis tal laulda. Hullumeelne.»

Ozzy Osbourne: 1980. aastatel ringles kõlakas, et Ozzy kontserdil tapetakse paar kassi. «Ma ei mäleta, kus see kontsert toimus, kuid keegi tuli mu riietusruumi ja ütles: «Kas mõistad, et oled selle linnakese elanikud surnuks hirmutanud?» Inimesed ise mõtlesid selle välja, mitte mina.»

Jason Derulo: Ühel hetkel hakkasid levima jutud, et Derulo teeb koostööd popikuninganna Madonnaga: «See on müüt. Ma ei tea, kust see tuli, kuid see on tore kuulujutt.»

Cameron Diaz: Näitlejanna sõnul oli pööraseim kuulujutt see, et ta peseb oma nägu ainult Eviani veega: «See on kõige tobedam asi, kuna ma pesen oma nägu nii paljude erinevate pudelivetega!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles