Anu Saagim ja Liis Lass vahetavad töökohad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: Stina Kase/Just!
Kaks bravuurset seltskonnadaami Anu Saagim ja Liis Lass on otsustanud järgmisel nädalal teineteise tööpostidele asuda.



Saagimi sõnul tegi Lass sellekohase ettepaneku pärast Model Mansioni pidu, mille käigus Anu tahtis baariletile tantsu vihtuma ronida. Saanud aga turvamehelt hoiatava pilgu, kadus peotuju nagu tina tuhka.

«Liis ütleski siis, et Anu, äkki soovid ise end lounge’i perenaisena proovile panna ja mina ütlesin kohe why not,» jutustas Anu lõbusalt.

Vastutasuks soovis Saagim mõnda vaba päeva ja Lass oli nõus ise Elu24.ee peatoimetajana kätt proovima.

Anu, miks ikkagi otsustasid Liisiga kohad ära vahetada?
Sellepärast, et meie pealinnas puudub tõeline vip-lounge ja ma sooviksin näidata, kuidas tegelikult seda kõige-kõigemat vippi tehakse.

Meil on selline komme, et kui sul tuleb vipis isu teha letitantsu või šampanjat pritsida, siis kutsutakse kohe turvamehed ja tekib tohutu paanika.

Minu vipis aga saaksid külalised teha kõike – kiskuda end alasti, pidada sidrunisõda, supelda šampanjas. Kõndigu või pea peal – vahet pole, kõik on lubatud!

Samuti võtaksin lisaks naisteenindajatele tööle ka seksikad mehed. Ning reegel number üks - riietus olgu napp! Õhtu kõrgmomendil peaksid nad valmis olema, et visata seljast ka viimane hilp, et vippidele silmailu pakkuda.

Ühesõnaga rohkem erootikat, šampanjat ja lõbusaid inimesi.

Liis, kas arvad, et Anu saab sinu töödega hakkama?
Muidugi saab! Ma juba täna vaatasin, kuidas ta ettevalmistusi tegi ja mõttetud šampused ära likvideeris. See on kõik suurepärane, ootan juba algavat töönädalat!

Tegelikult oligi jõuluperioodi saabumisega Model Mansionisse lisajõudu vaja ja parim abikäsi saab olla ainult Anu.

Ootan, et ta teeks ainult seda, mis temal loomulikult tuleb: korraldaks parimad peod, reformiks teeninduskultuuri, korraldaks face control’i, võtaks sisse parimad ja kallimad alkoholid jne. Arvan, et Anu jaoks on see lapsemäng.

Kas varasem ajakirjanikukogemus tuleb sulle peatoimetaja ametipostil kasuks?
Loomulikult. Viiksin hea meelega sisse ka mõningad uuendused, näiteks muudaksin kommentaarid tasuliseks (money talks, bullshit walks). Muuseas plaanin likvideerida ka selle tohutu šampusekoguse, mis hetkel teie toimetuses vedeleb.

Kuidas kaks kanget naist teineteise töödega hakkama saavad, loe Elu24.ee-st juba järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles