Valge daam flirdib autodega

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge Daam rahvusvahelisel nukunäitusel "Linna legendid".
Valge Daam rahvusvahelisel nukunäitusel "Linna legendid". Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna algab Haapsalus Valge daami aeg, mida tänavu rikastab lisaks Eesti kuulsaimale legendile ja meelelahutusele ka tehnika teema.

Nimelt rivistatakse laupäeval Haapsalu kultuurikeskuse juurde automudelid ja mootorrattad ning algab päevane retk autodisaini, mootorrataste ja reiside juurde, saatjaks DJ teemaga sobitatud muusikavalik. Kohale sõidab Haapsalu Rally Raid Team ning kuulda saab mootorrattasõprade lugusid elust enesest.

Südapäeval alustab Frankfurdis haruldast autodisaineri ametit pidav Björn Koop teibimaali workshopiga. Publiku silme all valmib maal, milleks kasutatakse mitmeid teibirulle. Tehnika on pärit disaineritelt, kes kujundavad teibi abil kolmemõõtmelisi esemeid. Korraldajate kinnitusel ei ole teibitehnika kunstitegemiseks kõige tuntum, kuid on väga atraktiivne ja vaatemänguline.

Valge daami aega mahub veel hulk töötubasid, etendusi ja kontserte. Pühapäevani kestvate päevade legendaarseimat osa etendust “Valge Daam” mängitakse Haapsalu piiskopilinnuses reedest pühapäevani kolme päeva õhtul.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles