Üksikvanemate Reinu ja Galina õnne varjutab mehe ekskaasa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osalised Hispaanias: Rein ja Galina
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osalised Hispaanias: Rein ja Galina Foto: Kanal 2
Saatest «Üksikvanem otsib kaaslast» teineteist leidnud Reinu ja Galina õnnelikku suhet varjutab Reinu eksnaine, kirjutab Naisteleht.

Naine jättis Rein Palumaa (39) kuue aasta eest koos kahe väikese, kolme-ja viieaastase tüdrukuga, maha. Mees oli šokis, kuid harjus vähehaaval olukorraga.

Tänaseks on mees toibunud, kuid nüüd on välja ilmunud tüdrukute ema. Naine elab Soomes ning on tütardega ühendust võtnud rate`i ja MSN`i kaudu. 

Kuigi naine laste kasvatamist majanduslikult ei toeta, kardab Rein, et ekskaasa püüab lapsi kingituste ja kena jutuga enda poole võita. «Õnneks pole tüdrukud siiski ise emaga suhtlemisel suuremat huvi üles näidanud,» lisab Rein.

Et tegu eksnaise hea tahtega, selles mees kahtleb. Nimelt on rongaemast naine jätnud lisaks kahele tüdrukutirtsule maha veel kolm last, kes saadud erinevate meestega.

Reinu arvates on tema uuel väljavalitul, Galinal, aga väga head eeldused tema kahe tütrekese, Merily (9) ja Birjo (11), hingeelu mõistmiseks ning nende kasvatamiseks.  

Rein kinnitab, et tal on väga hea meel, et tema toredate tütarde ellu on ilmunud selline vahva naine nagu Galina.

Galina Aderil on täiskavanud tütar Elis (20), kes on samuti kohtunud Reinu ja tema tütardega. «Minu tütar suhtub Reinu väga hästi,» kinnitab Galina. «Püüame tasapisi üheks pereks kasvada.» 

Pikemat intervjuud loe Naistelehest.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles