Galerii: Kotipood avati pulmatseremooniaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Crumpleri poe avamistseremoonia Rotermanni kvartalis, 26. november 2008
Crumpleri poe avamistseremoonia Rotermanni kvartalis, 26. november 2008 Foto: Ardo-Jako Olev

Kolmapäeva, 26. novembri õhtul laulatati Tallinnas Rotermanni kvartalis asuvas Crumpleri poes «pastor» Johannes Naani pühalike sõnade saatel kolm Eesti kultuuri- ja seltskonnaelu tegelast kotiga (!).


 
Pildistav näitleja Erki Laur lubas oma uut kaaslast, neiupõlvenimega «Kole Lahutus» (Ugly Divorce) kott-kaaslast hoida ja armastada kuni surm neid lahutab.

Populaarse naisteportalli Femme.ee juht ja ema Silvi Grigorjeva sai laulatatud foto- ja arvutiseljakotiga «Kuum Dušš» (tootenimega Warm Shower).

Mihkel Uba, harrastusfotograaf ja rokibändi Helena Nova solist sai paari pandud kõikemahutava «Igapäevasega» (Crumpler Daily).
 
Uksel läikivatesse retuusidesse, maikat, punast kikilipsu ja nõukogudeaegset suusamütsi kandvad Crumpleri elusad kehastused jagasid kanepiõlut ja suupisteid.

Pulmamarssi mängis Projekt Merik“ kooseisus Tõnis Savi ja Indrek Mikk arhitektuuribüroost Koko.

 «Hea naljakas nohikute pidu,» kommenteeris üks kohalviibijaist.

***

Aset leidnud ürituse näol oli tegemist Crumpleri temaatilise avamispidustusega. Brändi filosoofia näeb ette, et oma foto-, arvuti, selja- ja õlakotti tuleb kutsuda temaks või temakeseks, ning hoida ja armastada nagu elusat inimest. Crumpler garanteerib, et kott vastab samamoodi.

Crumpler on 1995. aastal Austraalias Melbourne’is tänavakultuuri aktivistide Dave Roperi, Will Milleri ning disainer Stuart Crumpleri loodud kultuslik kotibränd, mille kodulehekülg avaneb aadressilt www.marryyourbag.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles