MTV3 hommikuprogramm «Huomenta Suomi» tuleb augustis Tallinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kommertskanali MTV3 logo
Kommertskanali MTV3 logo Foto: www.mtvmedia.fi

Soome MTV3 telekanali hommikuprogramm «Huomenta Suomi» teeb oma ülekandeid järgmise nädala kolmel päeval Tallinnast.

Otsesaadet võib jälgida kolmel hommikul 17.-19. augustil kell 07.55 - 10.00. Ülekandeid tehakse Tallinna vanalinnas, Viru Keskuse ees ja Pirita kloostri varemetes. Saadetes tutvustatakse Eestit ja Tallinna erinevatest vaatevinklitest.

Teemadeks on kultuur, majandus, turism ja disain. Sellele lisaks intervjueeritakse saadetes paljusid huvitavaid eri elualasid esindavaid inimesi, teiste hulgas ka peaminister Andrus Ansipit.

«Tallinn on suurepärane koht saadete tegemiseks, kuna soomlaste jaoks on Eesti nii südamelähedane», räägib Huomenta Suomi produtsent Asta Makkonen.

«On põnev tulla Tallinna, linna, mis on täis ajaloo hõngu, ning kus kultuurielugi on teistmoodi mitmekesine kui Soomes. Muidugi on tore näha ka oma vanu sõpru Tallinnas», võtab asja kokku Huomenta Suomi saatejuht Markus Hippi.

Huomenta Suomi programmi on tehtud ka varem välismaal. Möödunud sügisel oldi näiteks Hispaania päikeserannikul ja loomulikult ka Tallinnast on varemgi saateid olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles