Amy Winehouse'i kodust on varastatud staari isiklikud asjad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winehouse kaunistas oma keha ohtrate tätoveeringutega. Vasakul rinnal on taskukujutise kohal sõna «Blake’s», mis viitab eksabikaasale. Pärast lahutust kavatses lauljatar katta selle kujutise mõne suure kaslase pildiga.
Winehouse kaunistas oma keha ohtrate tätoveeringutega. Vasakul rinnal on taskukujutise kohal sõna «Blake’s», mis viitab eksabikaasale. Pärast lahutust kavatses lauljatar katta selle kujutise mõne suure kaslase pildiga. Foto: Scanpix Sweden

Amy Winehouse’i kodust on varastatud mõned staarile kuulunud isiklikud asjad.

Kadunud on naise kitarr, kolmanda albumi jaoks käsitsi kirjutatud laulusõnad, koopiad avaldamata lugudest, mõned lugusid sisaldanud raamatud ja kirjad, kirjutas Metro Lyrics.

Ajalehe The Sun andmetel on pärast lauljatari surma tema majas viibinud umbes 20 inimest, kelle hulka kuuluvad nii sõbrad kui pereliikmed, aga ka politsei ja turvafirma töötajate esindajad.

Allika sõnul on see pere jaoks šokk, et keegi nii madalale laskub.

Pere ja plaadifirma polnud veel otsustanud, mida avaldamata muusikaga peale hakata. «Ja seda neilt käest võtta on kohutav,» ütles allikas.
Kaks laulusõnade raamatut on politsei poolt ametlikult kadunuks kuulutatud. Isa Mitch on esitanud palve, et see kes need võttis, toogu heaga tagasi ning asjad ei võta selle inimese jaoks segasemaid pöördeid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles