Jaak korraldab ilma Rutita peo

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osalised Hispaanias: Rutt ja Jaak
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osalised Hispaanias: Rutt ja Jaak Foto: Kanal 2

Saates «Üksikvanem otsib kaaslast» Rutilt korvi saanud Jaak ei põe: «Naist ma saatest ei saanud, aga sõpru sain igatahes juurde.»

Sel laupäeval kutsub Jaak saates osalenud Võrru, kus ta on turismitalus kohad kinni pandud, kuid Rutti, kes tema kihlasõrmuse ära põlgas, kutsutute seas pole, kirjutas Õhtuleht.

«Sõbrad ütlesid pärast reisisaate vaatamist, et jumala äge, panid Ruti lõpuks paika!» seletas Jaak, kes kiitis ka «Ärapanijaid, sest nood sepistasid Rutile vahva hüüdnime, mis nüüd naist kõikjal saadab.

Saatejuht Krista Lensin nimetab Jaaku südamlikuks tegelaseks, kes käitumiselt küll veidi ettearvamatu ja sõnu igakord ei vali, ent: «Raudselt tean, et kui ma mingil põhjusel peaksin hätta sattuma ja abi vajama, pruugiks vaid Jaagule üks kõne teha, ta tuleks ja aitaks.»

Abivalmidus, optimism ja omakasupüüdmatus on märksõnad, mida sõbrad Jaagu puhul kõige rohkem hindavad.

Kuid mis teeb naise Jaagu jaoks heaks: naine peab olema rahulik, oskama süüa teha ja olema seksikas

Saates osalenud paaridest arvab Jaak tulevikku olevat ainult Galinal ja Reinul: «Nood kaks ajavad oma liini tasa ja targu, ei kiirusta ega rabele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles