Sketšisaate võitis lustakas Gerli Padar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar
Gerli Padar Foto: Sille Annuk

Tasavägise ning mitmete õnnestumistega sketšisaate võitis Gerli Padar. Positiivselt paistsid silma ka teised osalised. Anna oma arvamusest teada antud loo juures olevas gallupis.

Kanal2 seekordses sketšisaates «Jumal tänatud, et sa siin oled» osalesid lavastaja Ain Mäeots, telestaar Peeter Võsa ja lauljad Gerli Padar ja Erich Krieger.

Peeter Võsa ilmus lavale ranitsa ja koolipoisi riietega. Ta sattus koos emaga direktori kabinetti, sest ta oli vaasi lõhkunud. Petsi väitel lõi õpetaja teda vaasiga ja seetõttu see katki ka läks. Direktor ootamatult aga kiitis äkitselt Petsi, sest ta päästis põlevast keemiaklassist kassi. Pets tunnistas, et ta pani ise klassi põlema ja tegi kassiga katseid. Pets pani mõnuga kildu ja tundis end ootamatus olukorras nagu kala vees. Kui direktor rääkis, et keegi on kooli seinale kirjutanud, et «direktor on loll», siis Pets küsis, kas tõde on valus kuulata. Peeter oli tõeline tase ja meeldis selgelt rahvale. Tema parimaks killuks oli: Tead mis vahe on pedagoogil ja pedifiilil? Pedofiil armastab lapsi.

Gerli Padar sattus koos oma mehega ühte korterisse, mida maakler püüdis talle maha müüa. Gerli näitles hästi ja mõjus usutavalt. Lihtsalt võrreldes Petsiga oli tema etteastes siiski selgelt vähem power’it. Gerli etteaste aeg sai justkui kiiremini otsa ja võrreldes Petsiga ei jõudnud ta end nii hästi avada.

Ain Mäeots saabus lavale vormis ja vuntsidega. Ta juhtus olema tuletõrjujate ülemus, samas kui metsas põles tulekahju. Ain tegi tööintervjuud Aiku ja Petsi taoliste vendadega. Ain oli oma rollis väga asjalik ja kindel ning suutis hullude vendadega hästi hakkama saada. Samas nn Aiku ja Pets panid rahvast rohkem naerma ja tõmbasid tähelepanu pigem Ainilt endale.

Erich Krieger saabus lavale hommikumantlis ja rätikuga. Ta oli suures voodis koos punapäise naisega. Alguses oli Erich veidi kohmetu, kuid edasi juba läks paremaks. Uued ja uued olukorrad panid Erichi higistama ning tal võttis aega, et teemadega kaasa minna. Ka Eino Baskin märkis, et rohkem naistemehe kuvandiga Krieger tundus oma etteastes pigem tossikesena. Selle asemel, et võluvat kaaslast voodis võrgutada ja oma kiindumust talle näidata, hoidis Erich ontlikult temaga distantsi.

Koos esitatud etteastes oli kandvamas rollis ehk Gerli. Meestest keegi selgelt esile ei tõusnud. Oli küll tore etteaste teemal metsavennad venelaste piiramisrõngas.

Eino Baskini sõnul mängisid täna kõik väga hästi ning tal oli väga keeruline võitjat määrata. Tänu füüsilisele tegevusele andis ta esikoha Gerli Padarile. Padar oli tõesti väga hea, eriti viimases etteastes. Tema miimika oli hea, millele ka Baskin tõenäoliselt viitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles