Uus noorteportaal kutsub kirjutama

Martti Kass
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Merilyn Merisalu

Postimehe ja Noorte Meediaklubi koostöös valmiv uus noorteportaal ootab põnevaid lugusid, fotosid ja videoid noortelt ajakirjandushuvilistelt.

2. - 4. novembrini Viljandis toimuvas koolilehtede laagris lükatakse käima uus internetiväljaanne, mis avaldab lugusid ja fotosid koolilehtedest üle Eesti ning ka muidu noorte sulest ilmunud üllitisi kuni videoklippideni välja.

Uue portaali abil avaneb Sinul võimalus oma põnevaid lugusid avaldada lisaks koolilehele ka üleriigilises väljaandes, kus seda saavad lugeda tuhanded huvilised.

Lisaks pakub koolileht.postimees.ee tulevikus koolilehtede tegijatele ja muidu ajakirjanduse vastu huvi tundvatele noortele võimalusi kohtuda põnevate inimestega ning osavõttu põnevatest üritustest. Premeerime lugejate lemmikuid igal kuul auhindadega ning pakume tublimatele võimalust tulevikus ka Postimehe tööga tutvuda ja kaasa lüüa.

Seoses portaali käivitumisega ootame koolilehe tegijatelt viimase ilmunud numbri materjale ning ka fotosid ja videoklippe näiteks üritustest, mis lähiajal koolis toimunud. Lugusid ootame ka koolivälisest elust, kõigest, mis ühele noorele põnev tundub. Vormi pärast ära ka muretse.

Koolileht.postimees.ee toimetus ootab uudiseid, arvamuslugusid, reportaaže, intervjuusid, aga ka niisama lahedaid pajatusi Sinu tegemistest. Võimaluste piires anname Sinu loole ka tagasisidet.

Viimaste koolilehtede materjale ootame aadressile koolileht@postimees.ee või kui elektroonilisel kujul pole võimalik saata, siis posti teel märksõnaga «KOOLILEHT» aadressile Gildi 1, Tartu, 50095.

Alati on oodatud ka kõik huvitavad lood, mis koolilehes ilmunud ei ole ning videod ja fotod.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles