Markus Robam leidis kallima «Pruutide koolist»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MID ehk Markus ja Mihkel Robam.
MID ehk Markus ja Mihkel Robam. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Elu24 toimetusele tuli vihje, et ansambli MID laulja Markus Robam leidis pruudi.

Noormees oli kõne peale üllatunud, kuid kinnitas, et nii tõepoolest on. «Tunnistan fakti,» ütles ta ja lisas, et hetkel ei taha ta selle kohta veel rohkemat rääkida. «Las ta olla nii nagu on, vaatame tulevikus.»

Markus Robam on hetkel laulmise näitlemise vastu vahetanud ning mängib noort kunstnikku Mattist etenduses «Pruutide kool». Etendused toimuvad Tõstamaa mõisas augustikuu lõpuni.

Lavastuse tegevus toimub Tõstamaa mõisas aastail 1926-27, mil seal avati üks Otto Strandmanni uue majanduspoliitika viljadest – kodumajanduskool tütarlastele. Rahvasuus hakati seda kooli kutsuma «pruutide kooliks».

Elu24 uuris, kas noormees ehk sealt samast n-ö «pruutide koolist» endale kallima leidiski. «Eee… jah. Sealt leidsingi ta,» venitas Robam ja kinnitas, et kui tulevikus tunneb, et tahab midagi lisada, siis võtab ühendust.

Etenduse kohta leiab lisainfot siit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles