Märt Agu korraldab lastele tantsulaagrit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Agu
Märt Agu Foto: SCANPIX

15.-18. augustil on kõik 6-16aastased tantsuhuvilised lapsed ja noored taas oodatud Talinna Tantsuakadeemia linnalaagrisse.

Juba kolmandat korda toimuv Tallinna Tantsuakadeemia linnalaager on laagrijuhi Märt Agu sõnul hea võimalus anda suvevaheaja viimastele päevadele natuke särtsu, lihvida oma juba olemasolevaid tantsuoskusi või omandada esimesi samme ning leida seejuures uusi sõpru.

«Tantsuaager on iga kord pisut erineva sisuga, kuid eesmärk on alati ühine - rõõm liikumisest,» sõnas Agu. Ta lisas, et kui eelmisel korral valmis laagriliste osavõtul tantsuline muusikavideo, siis sel korral tipneb neli päeva kestev laager avaliku live-esinemisega Solarise keskuses.

Seekordse linnalaagri kõik päevad jagunevad mõtteliselt kaheks: päeva esimesel poolel äratatakse keha üles ja tehakse pisut mõttetööd, pärast lõunapausi aga läheb mürgliks ja suuremaks tantsuvihtumiseks, millele järgneb mõni tore ühistegevus: kinoskäik, meisterdamise töötuba või sportlik võistlus.

Nii saavad laagrilised peale aktiivse tantsutrenni põnevate ja ebatavaliste õpetajate käe all lisaks ka natuke soojendust algavaks kooliaastaks - teadmisi muusika ja tantsu ajaloost, ajugümnastikat loogika ja matemaatika tunnis ning sõnaosavuse harjutusi emakeeletunnis. Loomulikult tehakse laagris eelkõige aga kõvasti trenni ning õpitakse selgeks üks vägev tantsukava, millega neli päeva kestva laagri lõpus ühiselt Solarise aatriumis toimuval show'l üles astuda.

Lähemat infot registreerimise ja laagri kohta saab siit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles