Kentuki Lõvi pakub ilu ja võlu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kentuki Lõvi pubis on tulemas taas head kontserdid, millel pole keelatud ka kõvasti tantsu vihtuda.
Kentuki Lõvi pubis on tulemas taas head kontserdid, millel pole keelatud ka kõvasti tantsu vihtuda. Foto: www.kentuki.eu

Pärnu Kentuki Lõvi pubis saab osaleda sel neljapäeval ja reedel kahel kontserdil, mis peaks andma pakkuma omamoodi emotsiooni.

Kentuki Lõvi juhi Urmas Lassi teatel astub neljapäeval pubi suvehoovi lavale ansambel Jäääär, mis lõpetas äsja Eesti kaunite paikade külastamise ning annab finaaliks ühe ilusa kontserdi ka Pärnu ühes kaunimas kontsertkohas.

Jäääär esitab kontserdil oma lugude paremikku. Ansambliga koos astub lavale Tuuli Taul, kelle kaunis hääl on jätnud paljudele inimestele kustumatu mulje.

Reedel muutub Kentuki Lõvi Lassi sõnade järgi aga uhkeks peopubiks kuhu on oodatud kõik inimesed, kellele on hingelähedane 1980. aastate muusika ja riietus.

Täispurjes esineb suvehoovis ansambel Regatt ja pidusse oodatakse väga moekaid lõbutsejaid kelle kostüümid on soetatud ajakirjade Siluett või Burda kaante vahelt. Stiilsematele jagab auhinnad kätte kapten Morgan isiklikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles