Endine jäähoki tippväravavaht suri 35-aastaselt

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ray Emery
Ray Emery Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel leidis enda traagilise lõpu aastal 2013 Stanley karika võitnud Ray Emery uppumise tagajärjel. Ta oli vaid 35-aastane.

Emery ujus pühapäeval väidetavalt Ontarios, Kanadas asuvas Royal Hamiltoni jahiklubis, kust politsei ütleb, et nad leidsid ta surnukeha pärast varahommikust ujumist kai juures, kirjutab TMZ. Politsei lisab, et Emeryl ei õnnestunud pärast koos sõbraga vee alla minekut enam pinnale tõusta ning elustamise katsed ei õnnestunud.

NHLi Vilistlaskogu säutsus teate Emery surma kohta kohe pärast seda, kui uudis teatavaks sai, pakkudes kaastunnet nii sõpradele kui pereliikmetele.

«Me oleme rabatud kuuldes endise väravavahi Ray Emery surmast. Meie sügavaim kaastunne läheb tema sõpradele ja perekonnale,» oli teates kirjas.

Emery mängis NHLis ajavahemikus 2003-2015, olles selle aja jooksul Ottawa Senatorsi, Philadelphia Flyersi, Anaheim Ducksi ja Chicago Blackhawksi väravavaht. Ta aitas Ottawa Senatorsi finaali aastal 2007, kuid võitis tiitli kuus aastat hiljem, aastal 2013 koos Chicago Blackhawksiga.

Ta vahistati eelmisel aastal väidetavalt relvaga enda eks-tüdruku ründamise eest aastal 2016. Väidetav ohver, Keshia Chante sõnas, et mees ahistas teda tol aastal korduvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles