Tallinnas esineb ansambel Aria

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Aria
Ansambel Aria Foto: http://www.aria.ru/

3. aprillil astub Rock Cafes lavale legendaarne Venemaa rockbänd Aria, kes pakub oma fännidele võimsa show saatel läbilõiget oma loomingu paremikust.

Группа "Ария" не нуждается в особом представлении

Aria on bänd, mis on olnud vene raskema roki lipulaev mitmeid aastaid ning alati meelitanud oma kontserdile palju fänne.

Aria on muusikalises mõttes unikaalne kollektiiv. Aria peamine žanr on olnud traditsiooniline heavy metal, kus peegelduvad «inglise kooli» mõjud: pikad kitarrisoolod ja kõrge, läbitungiv vokaal.

Kitarrist Vladimir Holstinini sõnul on nad alati pööranud suurt tähelepanu oma lugude esitusele.

«Publik saab aru, miks ta meid just kontserdile vaatama tuleb, kuigi ta võiks meid samahästi kodus plaadi pealt kuulata. Asi pole ainult elavas esituses või paremas helis – see on energias, mis bändi ja publiku vahel kontserdi ajal tekib,» ütles Holstinin.E
«Meie eesmärk on anda kontsert nii, et see jääks meelde kui jõuline, plahvatav ja unustamatu sündmus.»

Eriefektide ja põnevate lavastuslahenduste saatel Tallinnas üles astuv Aria esineb järgmises koosseisus: vokalist – Artur Berkut, kitarristid – Vladimir Holstinin ja Serei Popov, bass-kitarr – Vitalij Dubinin ja trummar – Maksim Udalov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles